Geen artikelen € 0,00  |  Bestellen
Help  |  Inloggen  |  Registreren

Waarom zit-sta werkplekken

 

Gezonde medewerkers zijn productiever, gelukkiger en langer inzetbaar. Dynamische werkplekken van Sit2Stand zijn ideaal voor 'het Nieuwe Werken'. Mensen worden uitgenodigd en gemotiveerd om meer en vaker te staan en te bewegen.

 

Daardoor zijn gebruikers productiever, gezonder en hebben meer plezier in hun werk. Belangen van zowel werkgevers als van werknemers worden optimaal gediend door de inzet van Sit2Stand Dynamisch Werken kantoormeubilair.

 

Een Sit2Stand werkplek is eenvoudig te transformeren van een comfortabel zit bureau naar een actieve sta werkplek. De razendsnelle verstelbaarheid van het werkblad en eenvoudige bediening maakt afwisselend zittend en staand werken eenvoudig en aantrekkelijk. Met Sit2Stand kan het aantal zituren per dag van kantoorpersoneel flink worden verminderd.

 

Wetenschappelijk onderzoek wijst uit dat Dynamisch Werken de kans op ernstige gezondheidsproblemen aanzienlijk verkleint. Sit2Stand kantoormeubilair is een investering in gezondheid, productiviteit, creativiteit en werknemerstevredenheid

 

 

 

 

 

 

 

NOODZAAK AFWISSELEND WERKEN


Kantoormedewerkers zitten vaak meer dan 10 uur per dag. Aan het ontbijt, op het werk en tijdens woon-werkverkeer. Thuis zijn we, na een zittend diner, blij dat we na een lange dag hard werken, lekker op de bank kunnen gaan zitten.


 

We zitten ook maar liefst 85% van onze vrije tijd. Langdurig zitten is een onderdeel van onze moderne levensstijl geworden. De negatieve gevolgen hiervan worden steeds duidelijker: langdurig zitten is dé nieuwe bedreiging voor onze gezondheid!


Risico’s van een zittend leven

Sedentair gedrag (zittend leven) verhoogt het risico op Obesitas, Diabetes Type II, hart- en vaatziekten en bepaalde vormen van kanker. De oplossing is bewegen. Daarom stimuleert Markant het Dynamisch Werken.


Afwisselend zitten, staan en elk half uur twee minuten bewegen is dé manier om gezond te blijven, productiever te werken en je gelukkiger te voelen. Het resultaat van Dynamisch Werken is gezonde en productieve medewerker