Geen artikelen € 0,00  |  Bestellen
Help  |  Inloggen  |  Registreren 

VAKER STAAN


Sit2Stand stimuleert Dynamisch Werken met een daarop gebaseerd productengamma en advies over een dynamische indeling van het kantoor. Met onze innovatieve MAX werkplekken wordt het aantal zituren substantieel verminderd en de doorbloeding gestimuleerd.


Lees meer          bestel


                                            

Sit2Stand Markant Max
 Oxiseat    


MEER BEWEGEN


Tijdens het kantoorwerk is het belangrijk voldoende te bewegen. Dit kan heel efficient met een speciale fiets onder het bureau. De Oxiseat heeft een unieke trapbeweging waardoor je een goede doorbloeding in de benen krijgt. Je concentratievermogen gaat met stappen vooruit.


Lees meer          bestel

 
 
 
 
 

AFWISSELEN


Afwisselend zitten, staan en elk half uur twee minuten bewegen is dé manier om gezond te blijven, productiever te werken en je gelukkiger te voelen. Je wisselt af met een kwartiertje op de Oxiseat fiets, een overlegje in Workways lounge plekken en staand vergaderen aan een MAX vergadertafel. 

De modulaire lounge plekken Workways zijn opgebouwd uit stijlvolle elementen van vaste afmetingen. Hiermee kan oneindig geschoven worden om elke keer tot een verrassend kantoorlandschap te komen.


Lees meer          bestel

   workways